Icons / cart Created with Sketch.

Politika privatnosti

Općenito

1.1

Primjenjuju se kada vi kao potrošač (u daljnjem tekstu „vi“) posjetite ovu web stranicu (www.runningmax.org i povezane web stranice, u daljnjem tekstu „web stranica“) i/ili naručujete putem web stranice. Ugovor se sklapa između vas i Kala Presence j.d.o.o., MBS 081050152 (OIB 78486874735). Detaljne informacije za kontakt i ostale informacije o Kala Presence j.d.o.o. možete pronaći na www.kalapresence.com. Kala Presence j.d.o.o. stavlja na raspolaganje ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i dostupne usluge s ove stranice, vama, korisniku, pod uvjetom da prihvaćate sve ovdje navedene odredbe, uvjete, pravila i obavijesti. Molimo pažljivo pročitajte ove uvjete prije pristupanja ili korištenja naše web stranice. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela stranice pristajete biti obvezani ovim uvjetima. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog ugovora, nećete moći pristupiti web stranici ili koristiti njene usluge. Uvjeti se odnose na sve korisnike web stranice, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, prodavači, kupci, trgovci i/ili suradnici u stvaranju sadržaja.

1.2

Prije završetka prodaje, Kala Presence j.d.o.o. zadržava pravo izmjene bilo kakvih pogrešaka u prikazu ili tekstu na web stranici, kao što su pogreške u opisu proizvoda, netočne cijene i prilagodbe cijena (zbog promjena u cijeni koju nalažu dobavljači ili promjene tečaja valuta) ili neispravne informacije o tome je li stavka dostupna. Kala Presence j.d.o.o. zadržava pravo ispraviti takve pogreške te izmijeniti i ažurirati podatke u bilo kojem trenutku.

1.3

Web stranica i svi sadržaji na njoj su vlasništvo tvrtke Kala Presence j.d.o.o. ili njezinih davatelja licenca. Informacije su zaštićene zakonskim propisima o intelektualnom vlasništvu i tržišnom pravu. To znači da se nazivi proizvoda, slike, grafika, dizajn, izgled i informacije o proizvodima, uslugama i drugim sadržajima ne smiju kopirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke Kala Presence j.d.o.o.